OM MIG

Vem är jag?

Jag hade här tänkt att berätta lite kort om mig själv och hur jag levt och hur jag lever idag. Jag är född och uppvuxen i Dvärsätt en liten by utan för Östersund, en stad i södra Norrland. Idag är jag numera bosatt i centrala Östersund, men hemma kommer för alltid vara hemma hos mamma på landet. Min uppväxt präglades till största del av lek och en massa fotboll. Det var fotboll som var mitt liv, min dröm och det jag älskade allra mest. När det var min tur att börja gymnasiet så tog jag mitt pick och pack och begav mig till Sundsvall. Målet var klart och drömmen om fotbollen skulle fortsätta där. Där fick jag äran att var en del av Sundsvalls DFF, spela i flicklandslaget, skapa mig otroliga erfarenheter och ta del av fantastiska upplevelser.

Ofta eller alltid så kommer vi tillbaka till den där så kallade ”men:et”, det återkommande ”men:et”.

Det där ”men:et” dök upp även när jag minst anande det och det kom att vända mitt liv upp och ned. Tack vare det så sitter jag här idag med nya drömmar och nya insikter.

Drömmarna om fotbollen började vid arton års ålder sakta men säkert att suddas ut och där någonstans så tror jag att jag tappade fotfästet från det där som vi kallar livet. Där startade en resa, en resa som givit mig livsviktiga lärdomar och en resa som tagit mig till var jag befinner mig idag. Min resa höll stundtals på att kosta mig livet, men även där så kom jag tillbaka till det där ”men:et”. Jag har ju livet i behåll och livet blev bättre. Livet blir bättre.

Min resa har givit mig nya perspektiv, insikter och drömmar och enkelt sagt så är det därför jag byggt upp den här sidan, därför jag delar med mig av mitt liv och mina nya drömmar. Jag vill bli en förebild för andra och med ett hopp om att slå hål på den tabu som finns kring psykisk ohälsa idag. För i vårt samhälle så är psykisk ohälsa något som fortfarande anses vara tabubelagt. Det finns inget som gör så ont i mig som att se unga pojkar och flickor fara illa och att så pass många faktiskt mår dåligt. Psykiskt dåligt.

Det var lite kort om mig och anledningen till att jag driver denna sida. Här på min sida vill jag dela med mig av mitt bloggande, mina drömmar, mina planer, mina projekt, mina utbildningar och mitt sätt att göra skillnad.

Så var står jag egentligen idag?

Jag är utbildad och diplomerad ungdomskonsulent med inriktning på ungdomars psykiska hälsa och MI-samtal (motiverande samtal). Vidare så är jag diplomerad samtalscoach inom KBT och ACC. Jag strävar där mot att nå min certifiering och går nu under vad vi kan kalla ”träningscoach”. Mer information finner du om detta under fliken ”samtalscoach”

Jag erbjuder också olika former av föreläsningar som i det stora hela hadnlar om att jag delar med mig av mina erfarenheter, min verklighet, mina lärdomar, mina tips och jag gör det med ett stort hopp om att kunna inspirera dig till att göra skilland i ditt liv. Mer information om detta finner du under fliken föreläsningar.

Vid intresse av bokning eller frågor och funderingar kring coahingsamtal och mina föreläsningar så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Kontaktuppgifter hittar du under fliken kontakta mig.

Hoppas ni följer med mig på vägen och att jag kan inspirera er!