Blogg

Kanske har den denna gången kommit för att stanna

Du som känner mig vet att min stora passion i livet är träning, att det är bland de bästa jag vet. Men dom här senaste veckorna så känns det lite som att mina värsta psykiska smärtor flyttats över för att istället påverka mig rent fysiskt. Jag har alltså fysiskt sett inte mått särskilt bra sen två veckor tillbaka, vilket också lett till att jag inte kunnat träna fullt ut. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gjort mig frustrerad, för det har det gjort. Jag hade heller inte förväntat mig något annat, jag utan träning är som inte riktigt hel. Den här fysiska smärtan kommer gå över och igår kände jag mig nästintill återställd och kunde återigen träna på riktigt. Men det jag vill komna till är att jag nått en insikt som säger att jag alla dagar i veckan skulle välja denna fysiska smärta med en då begränsad träning. Alla årets dagar skulle jag välja det framför den värsta psykiska smärtan.

Och det fortsätter faktiskt att gå i rätt riktning och den positiva känslan lever alltså kvar i mig. Kanske har den denna gången kommit för att stanna, kanske är det nu jag ska klara av att nå hela vägen fram. Men det vet jag inte ännu och det är något som jag inte heller kan veta med säkerhet. Det jag vet med säkerhet och det som jag dagligen måste fortsätta att acceptera är att vägen är lång och att den kommer bjuda på diverse olika hinder. Men något jag är ännu säkrare på är att den där dagen som jag drömmer om kommer att komma. Jag syftar på den där dagen då jag vunnit.

 

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *