Blogg

Everything will fall into place

Om vi går tillbaka ungefär två veckor i tiden så kommer vi till den där dagen då jag upplevde att någonting inom mig började lätta, någonting började kännas lite annorlunda. Jag är fortfarande sjuk och har en lång väg kvar från allt det där som trasslat till sig. Men ur mitt perspektiv och med mina erfarenheter så har upplevelsen av de senaste två veckorna känts lite som en dröm för mig. Att kliva upp med ångest och återigen lägga sig med ångest det har varit min vardag, det har varit mitt liv. Så att i två veckors tid klivit upp utan ångest och även lagt sig utan
ångest det är lycka.

Under dom här två veckorna så har jag drömt väldigt mycket om nätterna. I min värld mardrömmar.. Drömmar som varit kopplade till mina absoluta värsta upplevelser under mitt liv som sjuk. Jag har nästa vaknat i panik och trott att det återigen var verkligheten innan jag inser att jag faktiskt bara drömt. Att det inte alls är verkligheten och att jag befinner mig liggandes i sängen och att ingenting hänt.

Mitt krångla liv har alltså sakta men säkert börjat rätta till sig och av dygnets tjugofyra timmar så har antalet ångesttimmar minskat markant. Jag är alltså idag lite friskare än vad jag varit de senaste åtta månaderna, lite närmare mitt liv som frisk.

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *