Blogg

idag är det onsdag och jag är sjuk. På söndag är det julafton och jag är sjuk.

Idag är det onsdag, det är vardag, det är en vanlig dag helt enkelt och jag är sjuk.
På söndag är det julafton vilket för många av oss innebär umgänge, traditioner och firande. Så även i min familj och jag kommer att närvara även detta år. Men för min del är det söndag, en vanlig dag helt enkelt och jag sjuk även då.

För mig är julen barnens högtid och jag har ju faktiskt en systerson så på söndag då får sjukdomen säga vad fan den vill för jag ska oavsett uppleva julen med honom. Jag ska se hans skräck och glädje när tomten knackar på dörren för att sedan kliva in. Jag ska se när han öppnar paket och tycker att papperet är som allra roligast. Jag skratta och se på när han är den som kanske äter allra mest på julbordet. Jag ska fira jul för honom, för mig och dom jag älskar allra mest.

Mamma, Anna, Suzette och lillen dom är livet helt enkelt. Livet i min annars rätt krångliga värld.

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *