Blogg

A lot can happen in a year

För ett år sedan..

Idag för exakt ett år sedan så laddade jag upp ett foto på instagram med undertexten
”Time to go home, but happier than ever before 🙊”

Där och då den andra december 2016 så höll jag på att packa ihop alla mina grejor, lämna tillbaka nycklar för att sedan säga hejdå till några av de bästa människorna jag någonsin träffat. Människor från världen över som gått och blivit som en enda stor familj. Jag hade enda sedan jag bokat resan varit medveten om att hemresan skulle ske lördagen den tredje december. Men jag trodde nog att jag skulle vilja åka hem då, men jag ville ju faktiskt inte det. Tre månader hade passerat så snabbt samtidigt som de kändes som att jag varit där en betydligt längre tid. Jag var som så hemma där och så här i efterhand så hade det nog passat mig rätt så bra att få spendera några fler månader där. Hur som helst hemresan var ett faktum och Andrea min ”lillasyster” och bästis hade kommit för att spendera dom sista dagarna med mig i Oxford och den tredje december så vaknade jag alltså i Oxford och på kvällen gick jag återigen och la min egna säng hemma i Jämtland.

Där i början på september 2016 blev jag avlämnad på flygplatsen för att påbörja den där resan med destination Oxford. Mamma lämnade då av sin dotter som var rätt så sjuk, men samtidigt fullt inställd på bege sig iväg. Jag åkte med ångest, noll energi, full av massa oro, en hög av tvång och en djup depression. Det var nog ingen som hade hajat till om jag vände i samma ögonblick som flygplanet var påväg att lyfta.

Men åter till fotot med tillhörande text som jag publicerade för ett år sedan. Det var ju bra, det blev så bra och språkresan som för precis ett år sedan just hade passerat visade sig vara dom hittills tre bästa månaderna i mitt liv. Jag kom ju hem i princip frisk, jag skulle ju förbli frisk…

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *