Blogg

Glömt hur man lever, blivit expert på att finnas till

Glömt hur man lever, blivit expert på att finnas till. Glömt hur inre frid känns, vant mig vid det ständiga inbördeskriget. Glömt mitt så kallade ”normala”, gjort det sjuka ”normalt”. Det råkade visst bli så och jag är fylld av strategier för överlevnad. Strategierna som håller mig vid liv, men som inte räcker till för mer än överlevnad.

Kanske är det lite som att lära sig gå när man var ett litet barn, jag måste återigen lära mig att leva. Jag måste börja från början, ta ett kliv i taget. Ramla tusentals gånger för kliva upp igen och fortsätta i riktning framåt. Jag måste bli frustrerad, ledsen och väldigt arg. Jag måste använda det för att kliva upp varje gång en sån där jävla tröskel dyker upp. Jag måste lyfta på fötterna och fortsätta att gå. Jag måste igenom det här. Jag måste bygga upp det som jag och mitt sjuka någonstans på vägen lyckades riva ner.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *