Blogg

Det vi ser är väldigt sällan sanningen om någon annans verklighet.

Men du ler ju oftast när jag ser dig, du kommer på gymet full av energi, du går på stan och kollar i affär, du bor själv och sköter alltså också om ett eget hushåll. Men i det här så finns det ju det där sjuka, det där osynliga, det där som du som kanske inte varit där aldrig någonsin kommer begripa. För ja det du ser det är friskt och det håller jag med om. Men då var vi där igen, den psykiska ohälsan är och kan ju faktiskt förbli osynlig. Det vi ser är väldigt sällan sanningen om någon annans verklighet.

Och jag bara hatar att förklara mig och jag hatar känslan av att ibland behöva känna sig skyldig. Skyldig för att jag går hemma hela dagarna när jag ”borde” vara på jobbet. Men jag går inte hemma för att jag vill, jag vill inte vara sjukskriven och framför allt jag vill inte vara sjuk. Jag vill vara på jobbet, ha en fast anställning och framför allt vara frisk. Men det är ju inte alltid som man vill och det vet jag. Så är livet för oss alla, men för tillfället så håller jag på att bli galen. För jag vill bara vara frisk så som jag var när jag fortfarande var ett barn!

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *