Blogg

Jag är inte dum, så jag vet att mitt sjuka jag påverkar deras liv.

Det finns ingenting som dom inte skulle göra, ingenting som dom inte skulle offra. Mamma, mina två systrar och lillen dom gör allt som står i sin makt för mig. Jag nämnde min förtvivlan, min frustration och min desperation. Och jag kan ju bara tänka mig, jag kan ju bara försöka leva mig in deras förtvivlan, i deras frustration och i deras desperation om att få se sin dotter, sin syster och sin moster frisk. Men hur dom än vrider och vänder på det så kommer varken dom eller någon annan att kunna göra mig frisk. Det funkar tyvärr inte så även om jag idag faktiskt önskar att det vore så enkelt, att det för en gång skull vore lösningen.

Jag är egentligen inte hon som önskar sig att saker och ting ska vara lätt, men jag ju trött nu. Det har jag varit rätt länge. Trött på att vara sjuk, trött på att det aldrig någonsin kan få vara lätt.

Jag är inte dum, så jag vet att mitt sjuka jag påverkar deras liv. Jag vet att det inte går en enda dag utan att dom funderar på min tillvaro och i vilket tillstånd jag befinner mig i. Jag vet att den dagen jag ser dom i ögonen och säger att jag är frisk. Frisk på riktigt. Den dagen så kommer dom att falla i gråt, den dagen kommer även deras liv bli lite lite lättare. Och det är de här som gör allra ondast i mig att mitt sjuka liv påverkar dom som jag älskar allra allra mest.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *