Blogg

jag drömmer fortfarande om den där familjen

Det här med att träffa någon, att börja skriva med någon och kanske till och med börja inleda någon slags relation. Det är något som jag tänkt och tänker rätt mycket på. Inte det att jag är stressad eller rädd för att aldrig träffa den där killen som jag faktiskt skulle vilja dela mitt liv med. Den där killen som jag skulle vilja skapa min familj med. Men det finns ett ”men” i det här och det är just det som skapat och skapar alla mina funderingar.

”Men:et” som handlar om att jag varit och är sjuk. Och det råkar ju vara så att jag är sjuk i något som i vårt samhälle fortfarande anses vara tabubelagt. Jag är alltså sjuk i något som väldigt väldigt få i vårt samhälle förstår sig på.

Jag vill ju fortfarande träffa min drömkille, skaffa barn och köpa hus. Jag har alltid tänkt att det är det som livet går ut på, att livet inte har någon betydelse om dessa delar uteblir. Barn är bland det bästa jag vet och så har det alltid varit. Men ibland så kommer något emellan, för mig något som skapat en nytt perspektiv. Ett perspektiv som gör att jag idag ser lite annorlunda på det här. Med det sagt så menar jag inte att jag inte skulle vilja ha den där familjen, jag menar bara att jag inte har särskilt bråttom. Att det idag finns annat som är lite viktigare, annat som måste falla på plats först. För just nu är värdet av att bli frisk lite viktigare än den där vardagsstressen om att hinna med allt det där man ”borde”.

/ Madelene – fordinegenskull

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *