Blogg

för mitt friska liv

Två dagar som kan sammanfattas med ord som förtvivlan och frustation. Två dagar som jag också hoppas förblir just bara två, för jag orkar inte mer.

Jag har inte längre ord för hur jävla less jag är på det här som kallas psykisk ohälsa och jag kan inte sluta tänka på hur jävla sjukt jag faktiskt levt under så pass många år. Jag blir både arg, ledsen och förtvivlad när jag tänker på det och jag hoppas ju fortfarande någonstans att det bara är en mardröm. En mardröm som jag en morgon ska kunna vakna upp frisk ur. Jag kommer att vakna frisk en morgon, men det tillfrisknandet är ingenting som sker över en natt. Det tillfrisknandet är lång process och jag måste fortsätta kriga. Kriga för mitt friska liv i mitt egna inre inbördeskrig.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *