Blogg

Och mamma, jag kommer att bli frisk

Några dagar av extremt mycket ångest och total frånvaro av ro. En rätt klar sammanfattning av mina dygn den senaste veckan. Men inte på samma sätt som för två månader sen. För två månader sen höll jag på att gå under, för två månader sen visste jag inte hur jag skulle stå ut. Jag hoppas för allt i världen att de handlar om att jag mår lite lite bättre idag än för två månader sen. Jag tror också att det är så, men en del av mig vet också att jag är jävligt bra på att hitta strategier i det sjuka som får mig att hantera livet lite lite bättre. Det får inte vara den förmågan som gör att livet känns lite lättare idag i jämförelse med några veckor tillbaka.

Hur som helst nu är det november och ett helt år har snart återigen passerat och jag kan inte förstå att jag nästa år fyller 25. Men som sagt de är november och det innebär att min mamma fyller år och det gör hon idag. Hur firar man någon som är värld allt de bästa i hela världen, någon som förtjänar något större än det som finns i verkliga livet. För det är just det, jag kommer aldrig någonsin kunna leva till vad hon gjort och gör mig mig, mina systrar och lillen förstås.

Men jag vet också att den dagen som jag är och blir frisk kommer att göra mamma hur lycklig som helst. Och mamma jag kommer att bli frisk!

Grattis älskade du❤️

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *