Blogg

psykisk ohälsa – den osynliga världen

Den psykiska ohälsans värld, den obegripliga världen. Världen utan någon som helst logik. För vissa helt främmande, för andra vardag. Och om ni skulle se vad min mamma sett då skulle ni inte tro era ögon och om ni skulle höra vad hon hört då skulle ni inte tro era öron.
För det syns inte när du ser mig och det hörs inte när jag pratar till dig. Psykisk ohälsa, den osynliga världen.

Öppen, medveten och fullt ärlig men trots de så har jag nästintill blivit bosatt i den där psykiska ohälsans värld. Att jag är äckligt jävla medveten om vad jag håller på med och vad som försiggår i mig det råder det som sagt inga som helst tvivel om. Tyvärr så räcker inte den medvetenheten men jag tror att det ligger något i den. Att de framsteg jag gjort och gör ligger i medvetenheten som i kombination med hoppfullhet och mod sakta men säkert tar mig framåt. Det som sakta men säkert ska göra mig frisk. För jag ska ju bli frisk, en dag ska jag det.

/ Madelene – fordinegenskull

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *