Blogg

Sisters and best friends

Systerskap-

Jag föddes till en livslång vänskap, vänskapen till mina två storasystrar.

För när jag kom till världen den där våren 1993 då hade mina två bästa vänner redan levt något år. Jag blev och är alltså lillasyster. Mina storasystrar är inte bara mina systrar, dom är mina bästa vänner. Det är dom som tillsammans med vår mamma sett och ser till att jag inte lever på gatan.

Jag önskar att jag nu skulle komma med någon sånt där perfekt utryck. Ett utryck för att visa min uppskattning, min tacksamhet och min lycka över att få kalla just dom för mina systrar, för mina bästa vänner. Men jag har inget sånt utryck denna gång, ingen sån text eller inte ens något sådant ord. För att det är faktiskt ingenting som någonsin når upp till deras nivå, ingen som i min värld någonsin kan mäta sig med dom. Dom, dom är på riktigt och bättre än så kan jag inte uttrycka mig.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *