Blogg

Mental vinterkräksjuka

Känslan är att mitt huvud håller på att sprängas, att min hjärna skulle vara överfull. Jag letar efter ord som skulle kunna sätta utryck på alla dessa känslor, på alla dessa tankar och på all denna ångest. Jag landar tillsist i en mental vinterkräksjuka som verkar bitit sig fast. Som verkar blivit en mental åretruntkräksjuka. Ungefär så skulle jag kanske beskriva det hela, ungefär så låter en sammanfattning om vad som försiggår inne i min hjärna.

Fredagkvällar dom har jag alltid alltid älskat. Det var liksom höjdpunkten på veckan och allra bäst var om det bjöds på tacos, godis, umgänge med vänner/familj och mys i soffan. Men mitt liv funkar inte riktigt så idag, inte på något sätt faktiskt. Det spelar inte längre någon roll om det är måndagmorgon, torsdageftermiddag eller fredagkväll. För att jag får ändå aldrig ro, för att min vakna tid innefattar hursomhelst helst ångest. Och jag börjar ju bli rätt trött, trött på den där frånvaron av någon slags ro.

Men någonstans mitt i all skit så står jag ju ändå här idag, någonstans i det här så finns det ändå något i mig som gör att jag forsätter fightas. Och någonstans i den fighten så bör det rent logiskt komma en dag då det börjar vända, en dag då jag fightas klart, en dag då jag vunnit.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *