Blogg

I WANT TO TRAVEL THE WORLD AND NEVER COME BACK – the feeling right now!

Jag vill sätta på mig skorna. Smälla igen dörren och bara springa. Springa till kroppen säger stopp. Bestiga ett berg. Resa mig upp och skrika nu är det min tur att leva. MEN..

Det är uppenbarligen inte min tur nu, jag är tydligen inte redo. Tydligen inte redo för det där som kallas friskt.

Så igår landade jag på frösön 22.10 och det efter två timmar på Arlanda, två timmar av dragande och bärande av väskor för att jag inte förmådde mig att vara still.. för att den där känslan av att inte vilja vara någonstans förstört mig.  Jag är förstörd, full av förtvivlan och desperat av att få leva. Men om jag bara överlever ett tag till, då borde de bli min tur. Min tur att leva, min tur att bli frisk!

/ Madelene – fordinegenskull

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *