Blogg

I’m going home

Tårar för att ord inte räcker till, för att det som jag känner inombords inte går att ta på. För att jag de senaste 1,5 dygnet tillbringat min tid med en otroligt fin familj och arbetskollega på ett magiskt ställe. Ändå sitter jag i skrivande stund på en hård bänk på Arlanda med en biljett i handen. En biljett med destination Östersund. Jag ska alltså hem, hem till stället jag igår morgon lämnande för att påbörja ett nytt kapitel. Ett kapitel som inte blev längre än så.

Förmodligen så kommer jag få en hel hög av frågor nu, men jag har faktiskt inget svar. Jag ska hem, för att jag vill hem och då åker jag hem. Jag tänker inte chansa ännu en gång, jag tänker inte stå ut än en gång.

1,5 dygn som ändå givit mig så otroligt mycket. Värme, kärlek, lärdomar och tacksamhet. Och så blev jag ännu en erfarenhet rikare.

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *