Blogg

I don’t want to die or kill myself, I just want to disappear until i feel okay again.

För att högst på min önskelista så står det något så simpelt som:

Att få leva”

Det borde vara en självklarhet, det borde inte var någonting som ska stå på en önskelista. Jag är rätt trött på att överleva, trött på att dagligen fightas. Jag har gjort det nog länge nu och egentligen så orkar jag inte en endaste gång till. Egentligen så är jag helt jävla slut. Men jag kommer att orka även denna gång, jag kommer att fortsätta fightas och jag kommer att överleva. För att jag vet att om jag gör det då kommer jag också att få leva, då kommer det som står högst på min önskelista att gå i uppfyllelse.

Men vägen dit den orkar jag inte ens tänka på, för jag har tagit den förut. Inte bara en gång, utan flertalet gånger. Den vägen den kräver så otroligt jävla mycket, men jag måste ta en dag i taget för annars då pallar inte jag. Då blir det övermäktigt för mig.

Den där känslan av att vilja krypa ur sitt eget skinn, den känslan dygnets tjugofyra timmar. Men jag måste stå ut, det finns ingen genväg. Det finns ingen lätt väg och det finns inga alternativ. Jag måste överleva, för jag vill ju leva. Jag kommer att överleva, för jag kommer att leva.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *