Blogg

LIFE GOES ON

Vad är meningen den här gången?
Jag tror jag kanske vet, kanske är det något i mig som än en gång försöker nå fram med det där budskapet, budskapet om att jag är född på fel plats. Om att jag bor på fel plats och budskapet om att jag borde ta mitt pick och pack och flytta härifrån. Inte för att fly, men för att hitta rätt och för att återfå livet. Det liv jag vill och de liv jag vet att jag kan leva.

På söndag flyttar jag ut ur min lägenhet och för en tid hem till mamma på landet. I höst vet jag varken vad jag gör eller var jag är, men tanken är att jag ska bege mig från Jämtland. Hur jag än vrider å vänder på det så kan jag inte bo här. Jag måste härifrån.
Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, men vem vet?
Hösten kan ju bli hur bra som helst!

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *