Blogg

I WANT TO INSPIRE PEOPLE

Och så var även min andra förläsning avklarad och jag kan inte annat än att vara glad. Inte för att den är över, för jag älskar att få göra det här och vill inget hellre att forsätta. Men jag är så otroligt glad att jag faktiskt tagit det där steget till att genomöra det som jag brinner allra mest för. Det som jag haft som en dröm sen jag på riktigt insåg att mitt liv inte blev så som jag hade tänkt mig. Och så är det ju just den där målgruppen som jag skrev om tidigare, just dom där unga flickorna som berör mig så otroligt mycket. Förmodligen för att det var någonstanns där i den åldern som jag faktiskt åkte dit, där någonstanns som mitt liv vändes upp och ned. Där någonstanns som jag också tror att det går att göra sådan skillnad och det med ett hopp om att det där tabubelagda ämnet inte längre ska behöva vara så tabu. 

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *