Blogg

BARNDOMSDRÖMMAR

En lustig känsla infann sig i mig idag. Jag vet inte varför men jag började av någon anledning att tänka tillbaka på mitt liv, mitt liv som fotbollsmadde. Jag saknar inte på något sätt att vara hon som blev och var identifierad som fotbollsmadde. Men vilka upplevelser jag varit med om och vilka lyckliga minnen jag har att se tillbaka på trots den resa jag genomgått de senaste åren. Upplevelser och minnen som för mig själv är jävligt häftiga. Jag fick trots allt uppleva några av mina barndomsdrömmar. Något jag idag och för alltid kommer vara evigt tacksam och stolt över! 

För hur som helst så har alla delar på något sätt gjort att jag står där jag står idag!

/ Madelene – fordinegenskull

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *