Blogg

ENGLAND; OXFORD

Idag är det sju månader sen jag klev av det där planet på Frösön efter ha tillbringat tre månader i England, närmare bestämt Oxford. Resan som blev den bästa medicinen jag någonsin tagit och den bästa terapin jag något sin genomgått. Det var som att komma hem, som att det var där jag hade bott och där jag skulle bo. Att jag bara varit borta några år på en resa genom psykets diverse olika sjukdomar och att jag äntligen var hemma igen.

Jag bodde i ett rum på några ynka kvadratmeter, delade rum med två andra, delade toalett och dusch med en hel byggnad. Det där var alltså något som skulle vara en skräck, något som skulle ge mig panik och något som skulle få mig att fly. Det gjorde inte det. Jag kände mig på något sätt hur som helst hemma där i mitt lilla hörn av det lilla rummet.

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *