Blogg

EVERYONE HAS GONE THROUGH SOMETHING THAT CHANGED THEM

I tisdags kväll så gjorde jag äntligen den där första föreläsningen, den där föreläsningen som jag så länge velat genomföra. Jag gjorde det inför ett gäng unga flickor, den målgrupp som på något sätt ligger mig allra närmast om hjärtat.

Om jag var nervös?
Både ja och nej. Den där oroskänslan hade funnits där några dagar samt under hela tisdagen. Men väl på plats och efter mina inledande ord så var den känslan som borta. Jag stod ju ändå där och skulle få göra det som jag brinner allra mest för, jag gjorde ju min dröm.

Jag har aldrig varit hon tjejen som gillat att stå in för klassen och ha någon form av presentation. Jag har aldrig varit särskilt bekväm när det gäller sånt. Har mest känt mig fånig, dum och väldigt oklar. Så inte trodde jag att hon på bilden där skulle ha som dröm att stå och prata in för folk om sina egna erfarenheter, om sitt egna liv. Alltså mina misslyckanden, mina framgångar, mina lärdomar och det även helt öppet, ärligt och inte en tanke på att något skulle vara pinsamt, dumt eller fånigt.

Hur som helst så älskade jag det jag gjorde och på onsdag till veckan får återigen samma möjlighet. Ännu en gång så ska jag ställa mig där framme, prata om ungefär samma saker som jag gjorde i tisdags. Nu ett nytt gäng unga flickor, ett nytt gång som jag hoppas kunna inspirera på ett eller annat sätt.

/ Madelene – fordinegenskull

2 reaktioner på ”EVERYONE HAS GONE THROUGH SOMETHING THAT CHANGED THEM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *