Blogg

LOVE YOURSELF FIRST-

because that is who you will be spendig the rest of your life with.  And be kind to others..but you have to understand that it is a long road and it doesn’t really matter if you haven’t learnd how to be kind to yourself.

Dom meningarna med dom orden säger så otroligt mycket. Någonstanns på vägen tenderar det dock i att glömmas bort, det tenderar i att prioriteras bort. Någonstanns mitt i allt så är vi ofta väldigt dåliga på att ta hand om oss själva. För vad skulle alla andra tänka, vad skulle dom tycka och vad skulle dom säga.

Vi är ofta så rädda, rädda för att göra andra bevikna, så rädda att det oftast visar sig att vi istället gång på gång sviker oss själva. Ibland medvetet, ibland omedvetet.

Någonstanns där i den verkligeheten när jag var 18 år gammal så tappade jag helt och hållet greppet om mig själv. Jag förlorarde fotsästet från det här som kallas livet och togs på en resa, en resa med massor av lärdomar.

Nästa vecka ska jag äntligen komma ut och göra min första förläsning. En föreläsning för ett fotbollslag med flickor i tonåren. En målgrupp som ligger mig så otroligt varmt om hjärtat och jag gör det med ett hopp om att kunna inspirera och ge någon som helst lärdom om livet!

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *