Blogg

HOME IS WHERE MUM IS!

Hon gjorde mig inte frisk, hur gärna hon än ville och hur mycket hon än önskade. Frisk det gjorde jag mig själv när jag väl var redo för livet igen. Men om det inte vore för hon, min mamma då hade de här aldrig gått. Då hade jag inte suttit här idag, då hade den psykiska ohälsan tagit livet ifrån mig. Att hon ens står upp idag, det har jag ingen förklaring till. Min mamma hon har sett allt, hört allt och tagit precis all skit som funnits inuti mig. Hon har fått oändligt många sms i månaders tid om hur mycket jag hatade mig själv och livet. Hon har kört tusentals mil med mig gråtandes i bilen. Hon har masserat mig till söms in veckors tid. Hon har gjort och gör precis allt i sin makt för mig, för mina systrar och för min systerson. Hon är är världens bästa människa och jag drömmer om att jag en dag vill bli en sån fantastisk mamma!❤️

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *