Blogg

five years later..

Det är juni igen, vilket innebär studenttider och när jag inser att det faktiskt gått fem år sedan jag stod där på trappan och togs emot av nära å kära då får jag lite ont i magen. Jag vet inte riktigt varför, men det lägger sig som en liten klump av massor av känslor inuti mig. Alltså fem år, kan det verkligen vara fem år sedan?

Fem år som inte på något jävla sätt blev som jag hade tänkt mig, men jag är inte besviken. Inte ens lite bitter. Det finns ju faktiskt ingen aneldnig till att vara det heller, som om att det skulle hjälpa mig. Dom fem åren är förbi nu och trots att jag många många stunder ifrågsatt mig och mitt egna liv så kan jag idag kolla mig i spegeln och vara glad över hur allting blev och är. Så många händelser upplevda och så många lärdomar rikare ser jag det istället som att det borde vara min tur nu. Det är min tur nu!

/ Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *