Blogg

WILL IT BE EASY? NO. WILL IT BE WORTH IT? ABSOLUTELY!

Du som sitter här idag med psykisk ohälsa, med hopplöshet och förtvivlan. Även du kommer en dag att bli frisk, även du kommer en dag kunna se tillbaka och med en stolthet i rösten säga:

”Jag gjorde det”.

Jag har fått lite mejl, lite kommentar och liknande där förtvivlan är stor och rädslan övermäktig. Massor med frågor om hur, när, varför och i ren panik så vill dom bara försvinna. Jag har inget rakt svar på varken hur, när eller varför. Men jag har varit där, jag förklarar det och att jag i flera års tid känt desamma. Det är inte för att visa dom att jag också är en av dem som haft de jävligt, det är för att visa dom att livet kan bli bättre. Att det går att bli frisk och att den psykiska ohälsans mörker inte är där för att stanna.

Som sagt att svara på hur, när och varför är inga enkla frågor och har inga raka svar. För jag vet inte riktigt, men det går och det är jag övertygad om. Det är jag ett av flera bevis på. Det kommer vara ett helvete, de kommer vara tufft och du kommer förmodligen vilja ge upp. Men det kommer vara värt det och du kommer inte att ge upp.

DET LÖSER SIG!

 

/ Madelene – fordinegenskull

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *