Blogg

happiness is when going to sleep is no longer a means of escape.

Jag gick förbi spegeln och hann se en skymt av någon som hade energi i ögonen. Jag stannade till, backade tillbaka och kollade en extra gång. Det stämde ögonen var fulla av energi och tjejen i spegeln hon log. Det var jag, mitt riktiga jag. Vi hade inte setts på så länge, så jag kände först inte igen spegelbilden av mig själv. Men så slog de mig, riktiga jag hade ju faktist energi i ögon och ständigt ett leende på läpparna.

Det var i England, närmare bestämt Oxford i mitten på september som jag och mitt riktiga jag återigen fick ses. Efter dryga sex år så måste jag säga att det var en rätt häftig känsla, vi hade ju trots allt inte setts på så länge. Idag tar jag inte välmående för givet. Att bara få må bra, det är är något av de som jag uppskattar allra mest här i livet. Att vakna utan ångest och att gå och lägga sig utan ångest, det är ren lycka.

/ Madelene – fordinegenskull

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *