Blogg

You cost us unnecessary money

Sjuk och nära att dö men läkarens åsikt det var tydligen att jag kostade pengar, att jag var för dyr. Det var på självaste psykiatrin, jag balanserade på en svag lina och jag blev gång på gång kränkt av den där läkaren. Den där läkaren som egentligen skulle hjälpa mig på vägen tillbaka till det friska livet. Sjuksköterskorna och undersköterskorna satt och kollade på mig när jag åt, de granskade varje tugga samtidigt som de satt och pratade om hur äcklig maten var, hur mycket mat det var på tallriken och att det inte gick att äta upp. När jag grät, då satt de och kollade på och när jag för sista gången gick ut genom dörren från avdelning 4a då sa dom till mig ” vi ses snart igen”

Där har ni en av anledningarna till att jag brinner för att på annat sätt finnas där för folk i vårt samhälle med diverse olika problem. Jag är ingen läkare, ingen psykolog och ingen sjuksköterska. Men jag vill göra de på mitt sätt, på det sätt som jag tror på och det som jag själv önskat när jag blev och var sjuk.

/ Madelene – fordinegenskull

1 reaktion på ”You cost us unnecessary money

  1. Jag har nu fått besked att all hjälp å behandling är fruktlös
    Det är tunga definitiva ord att ge ngn sjuk
    Känns som en dödsdom

    Oxå fått höra att jag kostat för mycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *