Blogg

Every night you’re probably going to tell yourself:

Varje kväll kommer du förmodligen säga till dig själv:

”Imorgon, imorgon tar jag tag i det här”

Och de kommer för stunden kännas ganska bra, enda tills du vaknar morgonen där på. Då kommer du med stor sannolikhet tyvärr kliva upp och göra precis som du gjort de tidigare resterande dagarna. För att den psykiska ohälsan helt enkelt känns för stark, för att du inte vågar och ja, jag förstår dig. Alla runt om dig kommer dock inte förstå, för psykisk ohälsa är svår att förstå, den är inte logisk på nåt jävla sett. Kanske kommer du vissa dagar kliva upp, börja göra det du bestämt dig för kvällen innan, men tyvärr ganska snabbt återgå till det som blivit ditt normala. På något sätt är det där i det onda som kommer i och med att du går emot den psykiska ohälsan som du måste stå ut i. Det är det som en dag kommer göra att du tillfrisknat. Du behöver inte göra allt direkt, du behöver göra det med hjälp och du kommer att få bakslag under loppets gång. Det hör som till tror jag, de handlar ju ändå om att tackla bort något som tagit över ditt liv. Varje jävla dag när du väl börjat ett tillfrisknade kommer vara en stor kamp, för du kommer tro att du tappat kontrollen över ditt liv och du kommer att ha en rädsla av vad det ska bli av dig och ditt liv. Men det du egentligen är på väg att göra är att ta kontroll över ditt liv, bli den du vill vara, för att en dag kunna leva det liv du vill leva

Det här är i alla fall mina tankar och min verklighet!

/Madelene – fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *