Blogg

Två dagar avklarade, fem dagar kvar!

Och så var dag två av sju avklarad!

Klockan ringde 06.00 imorse och jag borde rent logiskt varit trött. Jag var inte det, jag såg framemot mitt träningspass innan dag två här på utbildningen skulle sätta igång. Klockan åtta åt vi frukost och klockan nio började dagen som sträckte sig fram till klockan tjugoett ikväll. Så nu är jag trött och säger därför godnatt. Det har varit två otroligt givande första dagar, två dagar som givit mig nyare och andra perspektiv på livet. Allt han kommer med, allt han säger och allt han vill förmedla är som så klockrent på något sätt. Inspirerade med samtidigt så otroligt frustrerande. De väcker så mycket tankar, tankar som hos mig själv ger svar på en massa obesvarade frågor. Skrattretande och häftigt på samma gång. Nu i skrivande stund kan jag knappt hålla ögonen öppna längre och imorgon när jag vaknar så kommer jag knappast komma ihåg att jag varken skrev eller publicerade det här inlägget. Godnatt!

/Madelene, fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *