Blogg

Tre dagar senare

Tre dagar senare och tvekan som funnits, rädslan som härjat och beslutsamheten som saknats den, den är som bortblåst. Nu finns ingen tvekan, ingen rädsla och beslutsamheten är oövervinnelig. Jag vet vad jag vill, så vad har jag för anledning till att inte göra det?

Alla dessa frågor som;
”hur ska jag börja? vad ska jag göra? kommer de att funka? Osv” Jag har inget svar på alla dessa frågor här och nu. Men med den här utbildningen så har jag börjat och varför skulle jag inte fortsätta?

Tre dagar och så blev jag ännu säkrare på vad jag exakt vill göra och betydligt mer övertygad om att det är möjligt. För varför skulle det inte vara möjligt?

Det finns ingen ursäkt, ingenting som någonsin skulle kunna ta varken din eller min möjlighet ifrån oss.

/Madelene, fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *