Blogg

Jag tror mitt liv börjar falla på plats!

06.00 började dagen med lite lätt träning, frukost, några timmars utbildning men städning och avslutning. Sen var det bil till Västerås, tåg till Enköping, buss till Uppsala och nu sitter jag äntligen på tåget från Uppsala som ska ta mig hem till Östersund. Nu hoppas jag verkligen att det flyter på och att jag får komma hem till Östersund till den tid som är beräknad.

Jag är så delad vad det gäller tiden den här veckan och jag får som inget grepp om det hela. Den har varit lång men samtidigt så kort. Lika så gäller de dagarna, korta och långa på samma gång. Egentligen spelar det ju ingen roll, men sjukt vad förvirrad jag kan bli av den där tiden. Jag är nöjd, tacksam och samtidigt väldigt glad att snart få vara hemma igen. Det spelar ingen roll hur mycket jag vrider och vänder på det så kommer hemma alltid att vara bäst. Jag gillar ju min vardag så pass mycket och så saknar jag mina favoriter där hemma såklart.

Jag åker hem med känslan av att saker och ting börjar falla på plats och att dethär kan bli jävligt bra. Den känslan, tacksam för den!

/Madelene, fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *