Blogg

Igårkväll tränade jag fotboll igen!

Igårkväll så knöt jag på mig dom där skorna, dom där skorna som jag tidigare bott i, dom där fotbollsskorna.

Det är ett antal gånger som jag tänkt mig att jag skulle vilja ta mig iväg och träna lite fotboll, men sen har jag vänt i samma sekund som jag varit påväg. Lite typiskt mig kan man väl tycka och lite så kommer jag nog alltid att vara. De gör mig ingenting faktiskt, sån är jag helt enkelt. Men hur som helst igår så tog jag mig iväg utan att ens tveka och oj vad kul jag hade. Det var kravlöst och bara jävligtjävligt roligt, precis så som de ska kännas. Precis så som jag önskar att fotbollen skulle förbli..

Igår kom jag också till insikt med jag långt tidigare än jag trott hade tappat kärleken till fotbollen. Fotbollen har varit ett enda stort krav under en längre tid än vad jag faktiskt erkänt för mig själv. Känslan som fotbollen gav mig igår gjorde att jag fick svar på tal om hur länge jag faktiskt spelat fotboll av fel anledning. Glädjen och energin ute på fotbollsplanen igår, den känslan var magisk att få uppleva igen.

Jag gick och la mig med en underbar känsla i kroppen, men jag kunde inte sova. Mina tår dunkade och värkte, men det var de absolut värt. Idag insåg jag hade jag hade fått tre blånaglar och två skavsår, precis så som mina fötter alltid såg ut förut!

Träningen igår och känslan från den gav mig även insikt i hur långt jag faktiskt tagit mig. Jag kunde spela fotboll utan prestationsångest och full av energi, det kunde jag inte gjort för ett år sedan!

Laget på bilden här:

Lagkamraterna från Sundsvall och lagkamraterna som ligger närmast mitt hjärta! Evigt tacksam för åren med dom ❤️

/ Madelene, fordinegenskull

1 reaktion på ”Igårkväll tränade jag fotboll igen!

  1. Underbart att läsa att du kunde känna glädje i sporten och gemenskapen igen!
    Har själv lirat fotboll sedan unga år men tyvärr pga ätstörning fått avstå från regelbundet deltagande de senaste 2 åren. Det gör för mig ont i fotbollshjärtat att stå på sidan och se på hur kul ens lagkamrater har på det härliga gröngräset. Önskar inget hellre än att få snöra på mig fotbollsskorna och återta en plats i startelvan igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *