Blogg

Idag startar dag ett av sju!

04.30 ringde klockan och äntligen skulle jag få åka iväg på utbildningen som jag väntat och längtat efter. Jag klev upp fylld av förväntan, fylld av lust. Så i skrivande stund så befinner jag mig på tåget som ska ta mig till Surahammar, ett litet ställe utanför Västerås. Där ska jag tillsammans med ca 10 andra påbörja en utbildning för att bli certifierad KBT och ACC coach, vilket jag nämnt i något av mina tidigare inlägg. Vi kommer att hålla till på en så kallad kursgård, vilket känns så himla skönt. Ibland behöver man komma iväg, befinna sig utanför den där vardagen som tenderar till att bli rätt stressig och fylld av krav. Det ska bli skönt att få bryta av med en vecka, en vecka som kommer väcka än mer inspiration och intresse hos mig för vad det gäller det som har att göra med samhällets kamp mot den psykiska ohälsan. För de är den kampen jag vill ta, jag vill på mitt sätt göra skillnad i vårt sjuka samhälle. Jag vill inte längre se på när allt fler råkar ut för att hamna i den psykiska ohälsan.

Just nu vill jag helst bara vara framme, andas frisk luft och återfå min energi. Att kliva upp 4.30 och spendera hela förmiddagen på tåg och olika tågstationer gör att man känner sig rätt seg. Resan har trots allt gått väldigt fort, men trötthetskänslan kan jag inte undgå. Ingen tvekan på att jag lär somna gott ikväll. Men hur som helst nu ser jag framemot att se vilka jag kommer spendera de sju kommande dagarna med, var vi ska bo och framför allt att sätta igång med dag ett av sju.

/ Madelene, fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *