Blogg

Hem till mina absoluta favoriter!

Och så var det lördag kväll, vilket för mig innebär att dag sex av sju här på utbildningen har passerat. En helt fantastiskt vecka är alltså snart slut och det ska faktiskt bli väldigt skönt att få slå sig ned i tågsätet imorgon eftermiddag och bara få vara själv. Det är precis vad jag behöver, några timmar helt för mig själv. Sen ska det bli skönt att komma hem också, hem till mina absoluta favoriter!

Egentligen vill jag ju helst bara skriva och dela med mig av veckans innehåll, vad jag tänker och vad jag vill gå vidare med. Men just nu är känslan bara, STOP. Min hjärna känns tom och överfull på samma gång. Jag tänker mig att jag måste få landa lite och låta det hela sjunka in under några dagar. Jag kan liksom inte uttrycka mig i text och ord och efter 70 timmars utbildning på en vecka så känns de ju rätt logiskt. Jag lägger det helt enkelt åt sidan nu och så kommer jag till veckan dela med mig av ett inlägg rörande detta. Att jag är full av idéer, inspiration, motivation och beslutsamhet råder det iallafall ingen tvekan om.
Godnatt!

/Madelene, fordinegenskull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *